Info från Domarkommitté

Av | 24 mars, 2020

” Domarkommittén har nu haft sitt första styrelsemöte sedan DK’s årsmöte och vi vill passa på att ge en status om vad vi arbetar med för tillfället. Båda protokollen hittar ni i sin helhet under fliken ”Föreningen” och protokoll. Lösenordet är samma som vid inloggning för att läsa magasinet.

I korhet:

  • Regelverket: vid DK’s årsmöte i November antogs en motion antogs en motion att införa Junior och Senior sektioner i Petclass och UngdomsPetclass. Styrelsen har slutberett ärendet gällande anpassningar i Regelverket och det kommer att uppdateras efter stämmans bifall.
  • Både EE’s årsmöte/standardmöte och EE’s domarmöte har blivit inställda med referens till den rådande pandemin. EE’s domarmöte är preliminärt flyttat till 6-7/11 i samband med EE utställningen 8/11.
  • Standardkommittén / Färgbedömningen:  DK’s förslag på genomförande-planen, 1-2 års förskjutning,  presenteras i sin helhet på stämman.
  • Plaketterna för årets marsvin: planen var att, som brukligt, dela ut dessa på stämman. Nu när stämman inte blir fysisk flyttas utdelningen preliminärt till SM.

SMF’s Domarkommitté / Carina”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *