Tillåtet med utställningar igen

Av | 13 september, 2020

Riks styrelse har beslutat att lokalavdelningarna nu får börja arrangera utställningar igen efter det utställningsstopp som gällt sedan i våras.

För att utställningarna ska bli säkra har ett tillfälligt regelverk för utställningar under covid-19 pandemin tagits fram. Lokalavdelningarna måste när de arrangerar utställningar följa detta regelverk. Det gäller fram till och med 2020-12-31 men om läget kräver det så kommer kravet att följa det tillfälliga regelverket för utställningar att förlängas.

Under tiden det tillfälliga regelverket gäller så ges dispens för när utställningsannons måste publiceras. Senast 4 veckor innan utställning måste utställningsannonsen finnas publicerad på Svenska Marsvinsföreningens hemsida.

Tillfälliga regelverket vid Covid19 hittar ni här: Regler och stadgar

Fredrik Griberg
Ordförande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *