Tillfälligt regelverk för utställningar under Covid-19

Av | 27 december, 2021

Med anledning av de nya Covid restriktionerna har SMF riks beslutat om uppdaterade regelverk för utställningar under Covid 19 pandemin. Detta innebär att utställningarna stängs för besökare och antal medföljande till utställare begränsas vid behov. Covidpass och legitimation för utställare, domare och arrangörer införs. Arrangören måste återigen göra riskbedömning inför utställningen för att säkerställa bland annat plats/yta för de som anmält. Syftet med detta är att försöka hålla igång vår utställningsverksamhet under 2022.
Tillsammans håller vi tummar och tår att pandemin ska vara över.
Här hittar ni det uppdaterade tillfälliga regelverk för utställningar under Covid-19: Stadgar och regler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *