Uppdatering av det tillfälliga regelverk för utställningar under covid-19

Av | 8 februari, 2022

Den 9 februari häver regeringen klassificeringen av Covid 19 som samhälls- och allmänfarlig sjukdom. Individen har fortsatt ansvar att vara hemma vid symtom och vaccinera sig. Vuxna personer som inte vaccinerat sig bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus. Merparten av rekommendationerna upphör såsom deltagartak och användande av vaccinpass vid olika former av sammankomster. För SMF innebär detta att vårt covidregelverk justeras att följa de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten . Våra utställningar och evenemang kräver inte längre covidpass för att delta och utställningarna öppnas åter för besökare. Övriga delar i vårt regelverk om bland annat avstånd och olika försiktighets åtgärder gäller fortfarande. Det är den arrangerade lokalavdelningen som har ansvar att genomföra utställningar och evenemang som följa samhällets utveckling och FHMs rekommendationer.
Tillfälligt regelverk för utställningar under covid-19 pandemin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *