Webbanmälan

Webbanmälan innebär att du skriver in din anmälan till utställning direkt i ett formulär här på SMFs hemsida.

Genom att använda webbanmälan underlättar du för den som tar emot anmälningarna och skriver katalogen. Katalogskrivaren slipper nämligen helt att skriva av eller kopiera uppgifter. Allt förs istället direkt in i katalogprogrammet och behöver bara läsas igenom, ev. korrigeras och godkännas.

För dig som utställare är fördelarna:

• Du slipper att skriva in uppgifter på djur som du tidigare anmält då de redan finns i systemet.
  • Du kan se direkt hur mycket du ska betala i anmälningsavgift.
  • Du slipper räkna ut ålder på djuren.
  • Du får en bekräftelse skickad till din mail med en lista på de djur som du anmält.

Så här fungerar det:

• Du måste vara medlem i SMF. När du fått ditt medlemsnummer kan du skaffa ett lösenord till våra medlemssidor/webbanmälan.
  • Efter en automatisk kontroll mot medlemsregistret skickas ett mail med lösenord ut till den mail som du angett.
  • Logga in (här till höger eller under medlemssidor) med ditt medlemsnummer/e-mail och och det lösenord som du fick i mailet.
  • Välj vilken utställning du vill anmäla till i rullisten och tryck på Välj.
  • Du kommer nu till ett formulär där du kan fylla i alla nödvändiga uppgifter och kryssa för vilka klasser som du vill anmäla till. Använd rullisten (Nytt djur) för att lägga till nya marsvin eller välja att lägga till marsvin som du tidigare har anmält. Klicka på Skicka när du är klar.

Om du får tekniska problem med anmälan eller har frågor och/eller synpunkter på formuläret, kontakta webmaster.