Fototävling mars

Hej allaEfter lite paus så drar vi igång månadstävlingar igen eller vad tycker ni? Bild/er skickas in till: medlem@svenskamarsvinsforeningen.se Det behöver inte vara aktuella bilder. Ni får gärna skicka in äldre bilder också samt att lägga till en beskrivning/berättelse om kullen 😉Läs mer här: Fototävlingar

Första årsmöte klart/ webbutställning

Nu har första lokalavdelningen haft sitt årsmöte. Dagordningen, som varje avdelning måste följa, var snabbt avklarat då det inte fanns några motioner eller övriga frågor som behövdes diskutera. Sydväst har fått en ny styrelse med några nya styrelsemedlemmar och välkomnar Lottie, Marie och Johanna som ledamöter samt Emelie och Caroline som kommer stödja avdelningens petclassansvarig,… Läs mer »

Årsmöten och årsstämman

Nu är det snart dags för lokalavdelningars årsmöten samt årets stämma. På grund av den fortsatt rådande pandemin avhållas alla möten digitalt detta år. Tiderna samt information hittar ni här: Klick Vem får delta?Alla medlemmar som har betalt sin medlemsavgift för innevarande år är välkomna att delta på årsmötet inom sin lokalavdelning.På årsstämman är alla… Läs mer »

Hjälp oss att bli bättre

Hej alla 🙂 För att kunna förbättra och utveckla SMF-Svenska Marsvinsföreningen framöver skulle vi gärna få in åsikter och funderingar oavsett om ni är medlem eller inte. Alla får delta och det krävs ingen inloggning heller. Undersökningen är uppdelat. Välj därför den undersökningsgruppen som du själv tillhör (medlem / inte medlem). Vi hoppas på att… Läs mer »

Uppfödare- och Marsvinsförmedling

Vi har på SMF:s hemsida och facebooksida sökt efter intresserade som vill hjälpa till som uppfödare- och marsvinsförmedlare och har nu funnit två personer lämpliga för uppdraget. De kommer tillsammans att utgöra SMF:s uppfödare- och marsvinsförmedling. Vi välkomnar Helena Pettersson & Kristina Lundberg! Du som söker marsvin kontakta gärna uppfödare- och marsvinsförmedlaren i ditt område.… Läs mer »

DK´s beslut om officiella webbutställningar

Tack alla lokalavdelningar för era svar. DK har nu analyserat era inkommna svar och kan konstatera att det inte finns anledning till att ha ett regelverk för webbutställningar. Det innebär att SMFs webbutställningar kommer förbli oreglerade till innehåll. Dock kan föreningens officiella verktyg och forum som standard, katalogprogram, hemsida och fb sida endast nyttjas då… Läs mer »

Champion, Multichampion och Årets titlar 2020 till årsbok

Nu är det dax att skicka in material till årsboken! Har du ett marsvin som blivit Svensk Champion under 2020 så finner du formulär på hemsidan. Där kan du även skicka in bilder till årsboken. Championatsregistrering Har ditt djur inte blivit Champion men har fått någon titel som årets xx (titta på listan Årets Marsvin… Läs mer »

Gott Nytt År

Hoppas ni alla, människor som djur, kom lugnt in i det nya året 🙂 Under dagen skickar jag ut bekräftelsemail till alla som redan har betalat in medlemsavgiften för 2021. Medlemssidorna kommer också uppdateras med det nya medlemskapsåret och är snart tillgängliga igen 😉 Som liten påminnelse: Medlemskap Helår 2021 (januari-december): 300:-Halvår (juli-december, nya medlemmar)… Läs mer »