Kommunikationsplan

Riks styrelse har tagit beslut om att införa den kommunikationsplan som styrelsen under en tid arbetat fram. Syftet med planen är att SMF:s olika kommunikationsvägar, MM, hemsida och FB, ska bli mer levande och kontinuerligt ska bli uppdaterade med material som är intressant för alla marsvinsintresserade. Genom införandet av en kommunikationsplan så kommer föreningen att… Läs mer »

Inget SM i agusti

Riks styrelse har idag i samråd med lokalavdelning Svealand kommit fram till att det på grund av rådande omständigheter med covid-19 och folkhälsomyndighetens rekommendationer inte finns någon möjlighet att planera och genomföra svenska mästerskapen i augusti. Svealand och riks kommer arbeta för att kunna genomför SM under senhösten, men allt beror ju på hur spridningen… Läs mer »

Årsmöte Norrort 16/5-20

Hej på er alla Då vi inte kunde välja ny styrelse vid vårt årsmöte 7/3 behöver vi ha ett extra Årsmöte för att välja årets representanter.Vi hoppas att det finns några som känner att det är värt att kämpa för att vår lokalavdelning finns kvar Om vi inte kan välja en ny styrelse nu den… Läs mer »

Hemsidan uppdaterad

Hej. Riks styrelse 2020 är uppdaterad. Dessutom är updatering av uppföderlistan på gång. Några är redan uppdaterade och markerat med (2020) efter uppfödernamnet, för att kunna hittas lättare.

Info ang. stämman

Stämman är Svenska Marsvinsföreningens årsmöte där valda representanter skall närvara. Stämman kommer att avhållas över telefon och det kommer att medföra en mycket tydlig mötesdisciplin. Alla representanter och ni övriga som vill medverka får ett telefon.nr att ringa. Maila till mig, Anja Hamrin, så får ni uppgifterna: duetten@hotmail.com.

Info från Domarkommitté

” Domarkommittén har nu haft sitt första styrelsemöte sedan DK’s årsmöte och vi vill passa på att ge en status om vad vi arbetar med för tillfället. Båda protokollen hittar ni i sin helhet under fliken ”Föreningen” och protokoll. Lösenordet är samma som vid inloggning för att läsa magasinet. I korhet: Regelverket: vid DK’s årsmöte… Läs mer »

Utställningar ställs in!

Vi har nu tagit beslut att ställa in alla utställningar under mars och april. Ni som har anmält er till utställningar tar kontakt med resp. lokalavdelning ang era anmälningsavgifter. Riksstyrelse

Stämman och Coronautveckling

Riks kommer att ta beslut ang om stämman skall genomförs på annat sätt och om utställningen kan genomföras. Mer information kommer så fort vi ser hur utvecklingen av Corona sker i Sverige.