Info från Domarkommitté

” Domarkommittén har nu haft sitt första styrelsemöte sedan DK’s årsmöte och vi vill passa på att ge en status om vad vi arbetar med för tillfället. Båda protokollen hittar ni i sin helhet under fliken ”Föreningen” och protokoll. Lösenordet är samma som vid inloggning för att läsa magasinet. I korhet: Regelverket: vid DK’s årsmöte… Läs mer »

Utställningar ställs in!

Vi har nu tagit beslut att ställa in alla utställningar under mars och april. Ni som har anmält er till utställningar tar kontakt med resp. lokalavdelning ang era anmälningsavgifter. Riksstyrelse

Stämman och Coronautveckling

Riks kommer att ta beslut ang om stämman skall genomförs på annat sätt och om utställningen kan genomföras. Mer information kommer så fort vi ser hur utvecklingen av Corona sker i Sverige.

Info från Riks/Dk:

From 1/1-20 är petklass uppdelad i en junior- och en seniorsektion. En separat Bis Pet junior final införs. Djur som är under 5 månader gamla går i juniorsektionen. Nytt är också att det införs en klass för guldpet och en för multiguldpet. Dessa ligger inom seniorsektionen. Anja Hamrin

Webanmälan och inloggning

God fortsättning Nu drar snart våra utställningar igång igen och med det har vi också en liten önskan.Inloggningen för webanmälan fungerar och det hade varit bra om alla, som använda sig av webanmälan, även loggar in sig.Det gör det inte bara lättare för oss som sittar bakom skärmen och organisera allt utan även för er… Läs mer »

OBS! Fler listor i ungdomspet

På något sätt finns ungdomspet 3 gånger i listan. Första listan är den rätta. Jag ska försöka lösa problemet med fel utseende under dagen. Problemet är löst nu och listan visas rätt igen.