Årets marsvin 2021

Hej Alla, Nu finns årets listan tillgängligt HÄR.Kontrollera gärna dina resultat. Hittar du något som inte stämmer så skicka ett mail till webmaster@svenskamarsvinsforeningen.se.

Uppfödernamnsregistrering

Hej Alla,Då registrering av nya uppfödarnamn fallit så väl ut under denna tid när vi haft restriktioner och inga utställningar att tillgå vill vi i Riks föreslå:• Fortsatt möjlighet att kunna få sina bedömningar inför ansökan om uppfödarnamn, för uppfödargrupper och enskilda djur enligt det tillfälliga regelverket och göra detta permanent. Se nedan uppfödarnamnregistreringsdelen av… Läs mer »

Motioner till stämman 2022

Det är genom att skriva motioner som vi medlemmar kan påverka och även driva vår förening framåt. Vill därför uppmana alla medlemmar komma med förbättringsförslag genom att skriva motioner.Motioner till stämman 2022 ska vara SMF Riks sekreterare tillhanda på e-post sekreterare@svenskamarsvinsforeningen.se senast 31 december 2021 och publiceras i Marsvinsmagazinet nr 1-2022.

Kommande utställningar

Webbanmälan till utställningen i Rångedala (Göteborgsområde) är öppen nu.Fler utställningar hittar ni här: Utställningskalendarium

Kallelse till RAS årsmöte 2021

Söndagen den 10 oktober 2021 håller Rasdjurssektionen sitt årsmöte kl. 10.00.Mötet kommer att avhållas digitalt via google meet.Dagordning samt bilagor hittar ni här: Specialsektioner Varmt välkomna till årsmötet./ RAS styrelse

Extra stämma 2021, Stämman och SM 2022

Hej alla,Idag på extra stämman röstade vi enhälligt bifall för och välkomnar den nya lokalavdelningen SMF Mellansverige, med start den 16/12-21. Samtidigt togs det beslut om att SMF Sydväst arrangera Stämman 2022 och SMF Mellansverige SM-Svenska Mästerskap 2022.

SM 2021 ställs in

Efter noggrant övervägande och kontakt med smittskyddsläkaren i Sörmland, har vi i organisationsgruppen för SM kommit fram till att det inte finns något sätt vi på ett smittsäkert sätt enligt gällande restriktioner kan arrangera SM.Vi har meddelat detta till Riks och de har bifallit vår begäran om att få ställa in SM. Det känns såklart… Läs mer »