Motioner till stämman 2021

Motioner till stämman 2021 Ta chansen att påverka och göra vår förening ännu bättre! Skriv din motion med förbättringsförslag. Motioner till stämman ska vara SMF Riks sekreterare sekreterare@svenskamarsvinsforeningen.se tillhanda senast 31 december 2020 och publiceras i Marsvinsmagazinet nr 1-2021.

Bli medlem i RAS sektion

Stötta RAS i sin vidareutveckling genom att bli medlem. För 100:- blir du medlem för resten av det här året och hela 2021. Som medlem i RAS får du delta på exclusiva ras utställningar, föreläsningar, seminarium och andra aktiviteter som vi anordnar. Tillsammans utvecklar vi rasmarsvinen i Sverige. Gör din inbetalning till RAS plusgiro: 31… Läs mer »

SMF på Youtube

Nu finns Svenska Marsvinsföreningen också på Youtube 🙂 Marsvin/Info rubriken har fått några filmer om kloklippning och burstädning inlagda. Fler filmer är planerat och kommer så småningom. Har ni förslag på filmer, så hör gärna av er till mig. Jenny

Tillåtet med utställningar igen

Riks styrelse har beslutat att lokalavdelningarna nu får börja arrangera utställningar igen efter det utställningsstopp som gällt sedan i våras. För att utställningarna ska bli säkra har ett tillfälligt regelverk för utställningar under covid-19 pandemin tagits fram. Lokalavdelningarna måste när de arrangerar utställningar följa detta regelverk. Det gäller fram till och med 2020-12-31 men om… Läs mer »